Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festette már valaki a haját...

Festette már valaki a haját Alfaparf 3.7,4.7,5.7 matt barna festékeivel?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnék. A hamvas annyira nem jött be, de nemn szeretnék semmiféle vöröses tónust a hajamba. Úgy tudom, hogy a ezek a mattbarnák is kiütik a rezes tónust, de kíváncsi lennék néhány véleményre.Én pont ilyen szürkésebb "semmilyen tónusút" szeretnék, mint az eredeti barna hajam.

2014. ápr. 28. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha vörös pigment van a hajadban (ez általában a nagyon sötét hajú,barna szemű embereknél fordul elő), akkor mindenképp ezeket a zöld pigmentes árnyalatokat használd. Én évek óta az 5.7-eset, néha a 6.7-eset használom, igaz, elég sokat kopik idővel, az Igora festék nem kopott ennyire, viszont a hajam vörössége jelentősen csökkent tőle, mégis megmaradt a meleg tónusa.
2014. ápr. 29. 07:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Most vettem 3.7 és 4.7-eset, ezeket fogom összekeverni. Én alapjában sötét szemű és hajú vagyok, sajnos akkor ez a rezes tónus nem csak engem érint, pedig ez az, amit nem viselek el a hajamban. Volt már leszívatva a hajam, és utána rámentem hamvassal, és szép hamvas is lett, csak utána sokat kell festeni, mert nagyon hamar kopik. Érdekes, ha egyszer le volt szívatva, akkor az a rész ami lenő, mindig hamvasra sikerül, de a hajtőnél az eredeti hajam ahogy nő, hiába festem hamvassal, mindig vöröses lesz. Pedig az összes lehetséges hamvas árnyalatot az összes %-ú oxival kipróbáltam, de a fejem teteje egyszerűen nem lett hamvas. És egyébként milyen neked az eredeti, hányas oxival mész rá? Milyen lesz az árnyalat. Én nem bánom, ha sötétebb barna lesz, csak vörös ne legyen bent. Ha jól sikerül, talán lenövesztem a hajamat, egyszer már megtettem pár éve, de voltam olyan hülye, hogy elmentem a fodrászhoz és befestettem, ennek már négy éve, azóta küszködök, és mivel sokat festem, sajnos folyamatosan vágatnom kell a végeket, pedig alig várom, hogy megnőjön megint nagyon hosszúra. Még jó, hogy egyébként baromi gyorsan nő a hajam, még akkor is, ha ennyit nyúzom.
2014. ápr. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!