Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a megfelelő választás?

Mi a megfelelő választás?

Figyelt kérdés
Kiakartam igazítani a hajam nagyon durván belevágtam, középhosszú a hajam vagy a hajhosszabítást vállalom ami nagyon drága vagy levágatom,ami eléggé kritikus mivel 1 hónapban talán 0,5cm-nől a hajam :( ami elég gyatra!Vagy igy hagyom ami szintén nem a legmegfelelőbb megoldás :(

2014. ápr. 28. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el fodrászhoz, biztosan ki tudja úgy igazítani, hogy ne kelljen belőle sokat vágni. A hajhosszabbítás nem hiszem, hogy túl jót tenne a hajadnak, akkor meg azért kéne levágatni.

Egyébként meg nem lesz semmi baj, ha most egy kicsivel rövidebb lesz a hajad. Kell egy kis változatosság és úgy is visszanő :)

2014. ápr. 28. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Fodrász,szerintem találtok megfelelő hajat.
2014. ápr. 28. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:
csak alapból felül rövidebb a hajam alul hosszabb,szőke-barna felosztásban,akkor tüskés lesz felül :O
2014. ápr. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!