Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezért volnék pattanásos?

Ezért volnék pattanásos?

Figyelt kérdés
21F vagyok. kb. 6 éve a jobb mellemben (de fura ezt férfiként leírni) egy borsó nagyságú csomót vettem észre. az orvosok szerint ez srácoknál normális hormonális változás, akkor azt mondták, majd elmúlik. nos nem múlt el..még mindig megvan, és nagyobb lett...az orvosok újfent azzal bíztattak, hogy majd elmúlik. De nem lehet, hogy ez is befolyásolná a pattanásaim elterjedését, ugyanis amióta ez kialakult nálam, azóta évől-éévre fokozatosan pattanásosabb lett az arcom, és ugye ez hormonális eredetű...
2009. dec. 24. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a csomó nem tetszik.Nem mész el egy másik dokihoz megnézetni? Amúgy hormonzavartól is kilehet pattogni, meg ne magadra vedd de szexhiánytól is!!! :):):)
2009. dec. 28. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
tobb mint valoszinu hogy ez okozza. ha ugyanaz az orvos mondta minden alkalommal, hogy varj, akkor ideje megnezetni mas orvossal is. lehet zsirmirigy is, amit csak muteti uton lehet eltavolitani, lehetoleg minnel hamarabb, mert elrakosodhat. nem ijesztgetni akarlak, nekem is volt zsirmirigyem, nem fajdalmas mutet
2009. dec. 28. 00:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom, hogy emiatt vagy-e pattanásos, de javaslom járj végére a dolognak.

Férfiaknak is lehet mellrákja sajnos... nem akarlak megijeszteni és tudom milyen szörnyű, mert nekem is van egy csomó a mellemben.

Ha nagyobb lett tényleg javaslom menj másik orvoshoz és addig járj a nyakukra még biztosat nem mondanak.

Ennél az is jobb ha rossz hírt kapsz mert tudsz tenni ellene valamit, de ha csak vársz akkor később majd bánni fogod. (én is újra orvoshoz fogok menni, mert ez így nem állapot)

Ezt a kérdést én írtam ki, nézd meg a linket. Szerintem ide te is elmehetnél esetleg erre a vizsgálatra ha már más nem marad. Ez nem olyan mint a megszokott vizsgálat nőknek azért gondolom, hogy esetleg téged is meg tudnának ezzel vizsgálni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__54924..

Am mennyi közös van bennünk... Nekem is 6-8 éve van ez így és nekem is a jobb-ban. :D De őszintén remélem egyikünknek sincs komoly baja.

Ha megkérdezhetem neked volt valami vizsgálat? Megnézték valami géppel is vagy csak az orvos "letapizott"?

2009. dec. 28. 05:52
 4/5 A kérdező kommentje:
én ultrahangon voltam 2x, mind2 esetben azt mondták, hogy ez zsírszövet...de max E-vitamint javasoltak, hogy az javíthat rajta, mondanom sem kell, semmit sem ért
2009. dec. 28. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor az talán még a jobbik eset. Ilyen több embernek van úgy tudom nem veszélyes. Mindenesetre lehet egy másik orvos tudna még tenni valamit vagy az előzőt kellene nyomatékosabban megkérni. :) Szerintem mindenképpen menj vissza és mondd meg, hogy még mindig fennáll a probléma.
2009. dec. 28. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!