Ti festitek a hajatokat?
Hogyan oldjátok meg?
Mindig ugyanolyan színű, vagy mindig más?
Milyen gyakran kell befestenetek?
Hajmosáskor mennyire jön le?
Le tudjátok mosni teljesen a festéket?
Milyen színű a hajatok eredetileg?
Milyenre festettétek?
Elnézést, hogy így ömlesztve zúdítom rátok az összes kérdésem, de nagyon köszönöm annak aki válaszolt :)
-fodrász festi
-mindig feketére
-3 havonta festi
-tartós festék,így elég jól birja
-igen le,fodrász mossa
-eredetileg világos barna
-feketére
Az én hajam rövid, 2-féle festéket használok: vöröset és barnát. Ezt a kettőt szoktam váltogatni, de mindig ugyanazt az árnyalatot és márkát veszem. Naponta mosok hajat, így havonta kell festenem + mivel rövid gyorsan lenő és kikopik. Eredetileg is barna vagyok, de azt a barnát nem szeretem :D Általában itthon szoktam befesteni magamnak.
A festéket nem lehet teljesen kimosni, ellenben a színezővel, ami pár mosással kijön.
-Fodrász festi
-Ugyanolyan
-Pár havonta
-csak kicsit ereszti a színét
-Eredeti barna. Padlizsán most
Magamnak festem mindig.
Szőke, de nem mindig ugyanaz az árnyalat, mikor mi tetszik éppen..
Gyorsan nő a hajam így 2 hetente kell festeni.
Nem jön le hajmosáskor egyáltalán.
Sötétbarna az eredeti hajam, kicsi vöröses árnyalattal.
Szőke.
-festem (hennával)
- ugyanolyan
- 2 havonta festem a tövét
- semennyire nem jön le (amíg vegyivel volt festve addig rendesen kopott, főleg a lila-vörös stb)
- le tudom mosni természetesen
- barna -> pont emiatt festetem, nagyon unalmas az eredeti színem és még bónuszként sápaszt is.
- vörösesre
Nem szeretném befesteni a hajam, pusztán arról kellett infó, hogy ez hogyan van, ki milyen módon festi.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!