Ha este begöndörítem a hajam reggelre úgy marad hajlakkal?
Így is 6kor kelek :/
Nekem meg lelapul,hiába helyezem úgy,hogy ne aludjak rajta végül mindig rajta kötök ki
Nekem nagyon egyenes hajam van, és mindig ugyanez szokott lenni a bajom, hogy nagyon hamar kijön vagy elalszom. Azt szoktam, hogy hajmosás után teszek rá hajhabot, és én ilyen puha szivacsot használok azzal göndörítem be este, abban alszok és reggel kiveszem és akkor jó lesz plusz utána 1-2 napig még benne marad akkor már inkább természetes hullámosan néz ki.:)
De volt olyan hogy reggel göndörítettem be hajvasalóval de nekem kevésbé tartós.
Amikor pedig ballagásom volt pár éve, akkor fodrászom begöndörítette délelőtt, úgy volt délután a ballagáson, majd másnapra is göndörnek kellett legyen mert akkor volt bankettünk, szóval kértem tőle az SOS segítséget mert nem akartam hogy elaludjam és ő azt mondta, hogy ha bírok benne aludni csatokkal tűzzem fel mintha felfelé tekernéd és kipróbáltam és úgy tényleg kevésbé jött szét másnapra.
Remélem tudtam segíteni :)
Köszönöm szépen a hasznos tippeket :)
Nekem meg enyhén hullámos hajam van,de így is kidobja pár órán belül a loknikat,csak akkor marad úgy ha egy kiló hajlakkot fújok rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!