A henna hajfestés milyen színt adna a világosbarna hajnak? Fokozatosan kopik ki a szín vagy lenő mint a rendes hajfestéknél?
Figyelt kérdés
Ilyesmi színű a hajam,de nagyon korpás,és olvastam hogy a henna ápolja a hajat és eltünteti a korpát is (meg szép színe lesz tőle:)). Mindenféle sampont próbáltam,de egyik sem használt,ezért gondoltam most erre. Ki mit tanácsol?
15/L
2009. dec. 23. 22:22
1/2 anonim válasza:
Szia én erről az oldalról rendeltem www.hennecolor.hu a hajam világosbarna szinte ugyan olyan, mint neked és az aranyosgesztenye színt rendeltem meg :) Úgy tetszett mert olyan szép fényes lett a hajam, de nem változtatott drasztikusan a színén. Gondolkozok valami erősebb barnán... Egyébként 2 hónap alatt kopott ki, iagz én heti 1x mosom, mert nem zsírosodik szerencsére.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,végre valaki írt:D
2010. febr. 13. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!