Okozhat bőrrákot vagy egyéb rákot a végleges szőrtelenítés? Más káros hatása van?
Szia!
Azt ugyan nem tudom hogy okoz e vmilyen rákot a szőrtelenítés ezen módja, de mivel mind a kettőt kipróbáltam már tapasztalatokat tudok neked mondani.
Ha a kettő közül (lézeres vagy villanó fény)nekem a villanófényes jött be jobban.
Mind két kezelés alapja hogy borotvával kell eltávolítani a szőrszálakat hogy minél erősebb sötétebb legyen a szőrtüsző mert azokat tudja hatásosabban kezelni.
A lézeres kezelés úgy működik hogy egy pisztoly szerkezetű gépből jönn ki a lézerfény és mellette hogy ne égjen a bőrőd erős nyomású hideg levegőt fújj ki magából.Érezni lehet amikor a kicsire meghagyott szőrszál a lézer alá kerül és megég érdekes érzés. Nem mondom hogy nem volt hatásos de azért hagytam abba mert egyszer egy pillanatra kihagyott a hideg levegő a lézer pedig megégette a bőrőm.kb 15 alkalommal voltam és az eredmény már szemmel látható volt egy kezelés ára 20.000ft volt
A villanófényes kezelésre még most is járok.Sokkal másabb az eljárás persze itt is borotva szükséges. A gép úgy működik hogy bekenik a kezelt bőrterületet egy hűsítő zselével ami olyan mint a "takony" de kellemes hűs érzést ad.Aztán van egy olyan gép ami az árleolvasóhoz hasonlít a legjobban, kb 5 cm felületen bocsájt ki villanófényt. Csak egy kicsit kellemetlen ide már 2 éve járok és szintén hatásos már alig látszik szőrszál csak a makacsabbja van még. Ez is 20000 ft/kezelés.
Hát kb ennyi.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv Netty
A Bársony Lézerklinika honlapjára kellene felmenni, ott kérni egy ingyenes CD-t, amelyen minden mozzanat be van mutatva. Küldenek egy prospektust is, abban az árak is benne vannak.
Eddig még nem hallottam, hogy bárkinek a végleges szőrtelenítés rákot okozott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!