Egy fiú miét borotválhatja, ami még nem b*zis?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós vagyok, de nem merek sehol sem borotválkozni (arcon kívül), mert félek, hogy b*zis.2014. ápr. 24. 09:46
1/3 anonim válasza:
A hónaljad nyugodtan leszedheted, de nem biztos hogy ez megoldja a problémát. Izzadni ugyanannyit fogsz csak nem a szőrzeted fogja majd fel, hanem a ruhád. Ja és az alfeled is leborotválhatod, az ma már senkit nem lep meg. Igazából szerintem csak a csupasz kar/láb ami feltűnő és némi szemöldökráncolást vonhat maga után. A hát/mellkas esetében inkább az a probléma hogy elég hamar elkezd visszanőni, és akkor csúnya.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval. Kár láb kivételével szerintem minden belefér, viszont szerintem sem oldja majd meg a problémát, nem a szőrtől izzadsz.
3/3 anonim válasza:
Nem b'zis,van aki a mellkasát,hátát gyantáztatja.Szerintem inkább tegye,de ez magánügye mindenkinek így neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!