Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne göndörödjö...

Mit tegyek, hogy ne göndörödjön be a hajam?

Figyelt kérdés

Minden reggel kivasalom a hajam, ráadásul be is lakkozom, hogy tartósabb legyen,de hiába,mert reggel sajnos, viszonylag korán szoktam kimenni, és mindig begöndörödik a hideg/párás levegőtől, már eljutottam odáig, hogy kötött sapkába és sálba megyek,de ez elég hülyén néz ki.

Ha összefognám a vége ugyanúgy begöndörödne, nem?

Nincs erre valamiféle megoldás?

2014. ápr. 23. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kösd fel kontyba reggel, a suliban/munkahelyeden pedig kiengeded. Talán úgy nem göndörödne be.
2014. ápr. 23. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Van egy Balea-s hajsimító szérum,ami nem is drága,és nekem az jött be eddig csal.Minden más kevés ideig bírta,vagy pedig zsírosított.Próbáld ki,lila flakonja van.
2014. ápr. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!