Baj, hogyha rákentem a lábamra? Esetleg, rendszeres alkalmazás után lehet baj a vazelin használatától?
Nem találtam a testápolómat. Késő este van, és borotválkozás után mindig kiszárad oly' annyira a lábam, hogy úgy érzem, mintha húzódna össze a bőröm. Nagyon sok fajta krémet kipróbáltam már rá, de mindegyik csípte. A mostani is csípi, csak hát muszáj vagyok bekenni, különben viszket is. Hogyha bekenem, akkor meg addig csíp, ameddig bele nem szárad teljesen a bőrömbe, és ennyi.
Viszont van vazelinom, hatalmas tubusos, és elől a papírján egy kisbaba is van. Just baby, Petroleum Jelly van rá írva. Külföldről hozta egyik rokonom. Baj lehet belőle, hogy ezzel kentem be a lábam? Hogyha hosszútávon kennem ezzel, akkor esélyes, hogy elzsírosodik a lábbőröm?
Írtam, hogy nem az miatt használtam, mert azt szoktam alapból, csak nem találtam a testápolómat. Köszönöm, azért a tájékoztatást, de beszívódott a bőrömbe :O ..
A tetoválóm is ezt kente a friss tetoválásomra mielőtt lefoliázta, és azt mondta, hogy otthon kenjem be az erre való krémmel :)
Próbáltam már olyat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!