Nagy kockázat, ha magamnak fodrászfestékkel festem be a hajam?
Figyelt kérdés
Nagyon jó áron vettem egy AlfaParf hajfestéket előzőleg festett hajamhoz hasonló színűt.Magamnak is szerencsésen be tudnám festeni,v.próbálkozzak fodrásszal(A környezetemben senki sem vállalkozik,h.befesse a hajam2008. júl. 26. 15:17
1/5 anonim válasza:
Háát... attól is függ, hogy mennyire hosszú a hajad, mert minél hosszabb annál macerásabb befesteni, főleg egyedül...
Én a helyedben inkább elmennék a fodrászhoz... biztos ami biztos
2/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed be tudod festeni, akkor miért ne? Egy pontosan rádillő kumikesztyű is segíthet, a bolti nagy nejlonnal szemben.
3/5 A kérdező kommentje:
középhosszú a hajam,lehet,h.nem lenne olyan nagy feladat...:)amúgy köszi a válaszokat és várom a továbbiakat!
2008. júl. 26. 17:31
4/5 anonim válasza:
Ha a végén jól belemaszírozod a hajadba, és összetekered egy konty-szerűvé, szerintem tökéletes lesz az eredmény. mert nem maradhatnak világosabb részek.Na meg legyen elég a festék!:)
5/5 anonim válasza:
ha megbízól a kézügyességedben, akkor nyugodtan:)Igaza volt az előző válaszadónak,hogy jól belekell maszírozni a hajadba a festéket és akkor elvileg nem lesz foltos.Mondjuk én már 1éve magamnak festem, nekem is középhosszú a hajam.Az eredmény is jó lesz mindig, és legalább nem költök fodrászra 5-10 ezreket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!