Mit tegyek? Hajhullás (hátul, középen) 17 évesen
hosszú,dús hajam volt de mostanában annyira hullik és nem tudok vele mit kezdeni.17 éves lány vagyok,nem festetem,többféle sampont kipróbáltam,szedek revalidot és halolajkapszulát de ezek sem segítenek .nem töredezett,havonta vágatok az aljából.voltam orvosnál góckutatásra küldtek de mindent rendben találtak és azt mondták hogy ennyi normális ha kihullik.de szerintem nemaz!azóta eltelt egy hónap és fele annyira dúsra csökkent a hajam főként hátul középen hullik.a fodrászom csodálkozva nézett rám
mit tehetnék nagyon aggódom :S
félek újabb egyhónap múlva szinte semennyi hajam nem lesz
velem ugyanez volt...
én szedtem rá alovera kapszulákat,amit az FLP forgalmaz,és a bánfi hajszesszel kentem...nagyon jól be kell dörzsölni,ugy hogy szinte fájjon,és egy óráig hagyd rajta...aztán jól öblítsd ki...én a bánfi sampont használom mellé,hetente egyszer...nemhogy megállt a hajhullásom,hanem még nő is a hajam...a revalidot énis próbáltam,és semmit nemér:(
köszi
és ezeket drogériában vagy gyógyszertárban lehet kapni?
mennyibe kerül?
/előző vagyok/
a Bánfi sem egyik napról a másikra fog hatni.Én szeptember eleje óta használom,és csak december tályán tapasztaltam javulást.Légy törelmes,és HIDJ benne.
hidjek ? XD
ez rosszl kezdődik:D nem beképzelni akarom magamnak h nőtt a hajam:D DE kipróbálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!