Alfaparf szőke hajfestéket használ valaki?
nagyon-nagyon jó.Nekem sötétbarna(szinte fekete)a hajam(persze alá is szőkítettem)de ez az egyetlen termék,ami leszívta a sárgaságot és utána sem sárgult be,hogy olcsóbb festéket használtam.Szerintem nagyon megéri az árát,mert egyszer kell befesteni és legalább egy szép alapot ad a hajadnak,ami nem sárgul vissza és utána elég egy olcsóbb festéket venni,attól sem fog visszasárgulni.Én megcsináltam Alfaparffal és utána sokáig Kallos gyöngyház szőkét kentem rá(ami kb 400ft) de gyönyörűen kiadta a színét úgy,hogy előtte az Alfaparf ilyen "alapot" biztosított a hajamnak és ez a festék se tudta visszasárgítani ott...bezzeg a lenövésnél,amikor már csak ezzel kentem...
amúgy 11.11-es árnyalat nagyon szép-ha próbán megnézed,akkor kicsit szürke,de ha csak 6-8ml hidrogénnel kevered be,akkor szép világos ezüst színt fog adni,lilás árnyalattal,de úgy láttam a skálán,hogy van már kifejezetten ilyen árnyalat is.Amúgy 1200-1300 egy doboz+alfaparf hidrogén 250ft,szóval ha 2doboz kell a hajadra akkor valóban 3000körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!