Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a ricinusolaj...

Szerintetek a ricinusolaj tényleg növeszti a hajat?

Figyelt kérdés
vélemények ?:)

2014. ápr. 19. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 19. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem csinált vele semmit.
2014. ápr. 19. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem, ez csak egy olaj... csodára nem képes.
2014. ápr. 19. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 19. 21:50
 5/10 anonim válasza:
Háát..valamennyire igen, de nem is ez a fontos. A valódi előnye az, hogy ami nő, az annyira egészséges és erős, hogy nem töredezik ( csak olyan mértékben persze ami normális), ezért nem kell újra meg újra levágni azt ami nagy nehezen megnőtt ( én heti egyszer használom, és totál meg vagyok vele elégedve :) )
2014. ápr. 23. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem növeszti de ápolja (mivel nincs benne szilikon szerintem jobb mint egy hajbalzsam) hamar helyre hozza pl. száraz, agyon vasalt hajat és azért nő(szerintem lehet hogy hülyeség de sajátomon ezt tapasztalom) mert egészséges lesz a haj + nagyon puha lesz tőle
2014. ápr. 28. 15:57
 7/10 ve84 ***** válasza:
Barátnőm rendesen használja és nagyon szép, egészséges a haja. A hajnövesztő hatása abban merül ki, hogy a töredezett hajat rendbe hozza és a hajvégeket elzárja, így a hajad végét nem kell levágnod.
2014. ápr. 30. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség, ami már eltört azt max az olló hozza helyre..legfeljebb utána segít meggáttolni a töredezést, de, ami eltört, annak már annyi.
2014. ápr. 30. 17:18
 9/10 Lalaith válasza:

3 év tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy segít. Lehet, hogy nem nő látványosan tőle havi 5 centit, viszont rengeteg babahajad bukkan elő, mivel táplálja a hajhagymákat, tehát minimum sűrűbb lesz. A haj a szervezet számára kevésbé fontos, mint a például a belsőszervek, vagy a bőr, ezért a legtöbb tápanyagot, ásványi anyagot ezek fogják kapni. Ezért hatásosak a pakolások, olajok, mert közvetlenül képesek felszívni hajhagymák azt, amire szükségük van.

Emellett, ahogy írták, a hosszát védi a kiszáradástól, fényt ad neki, nehezebben törik el. Viszont a törött végeken már semmi nem segít, csak az olló. De ne várd, hogy azonnal hat, minimum 3-6 hónap rendszeres használat szükséges.

Azért mégsem ajánlanám, hogy önmagában használd, mert nehéz, sűrű olaj. Ezért nehezebb is kimosni, felvinni. Keverd valamilyen könnyedebbel, mint pl.: olíva, kókusz, mandula.

Nekem évi 20-25 centit nő szemben az átlagos 10-15-tel, és ebből az olajozásnak köszönhetően max. 3-4 centit vágatok.

2014. máj. 2. 17:23
 10/10 anonim válasza:
nem jobban mint a többi..
2014. máj. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!