Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna vagy szőke? (hosszú)

Barna vagy szőke? (hosszú)

Figyelt kérdés

Eredetileg hamvas szőke hajamat 2 évig világosabbra festettem, majd lett egy barna ombrém. ezek után az egész hajam barna lett, de mivel nagyon kopott, gondoltam kipróbálom a vöröset. közben rájöttem, hogy hiányzik a szép szőke hajam. Nagy kínok árán, de szőke lettem.

Igaz, egyes fényviszonyokban eléggé érdekes színe van.

Viszont nem tudom, hogy jól áll e a szőke. az összes ismerőseim szerint jobb, de nekem a barna jobban tetszett. Kiemelte az arcomat, a szememet.

(világos bőröm van, nagy barna bociszemeim, összességében lágyak a vonásaim.)

Hallgassak másokra, vagy inkább menjek a saját fejem után?

2014. ápr. 18. 16:23
 1/5 anonim válasza:
Én nem festegetném a hajam, ha eredetileg szőke volnék.. szerintem a szőke haj barna szemmel nagyon ritka és érdekes. Érdemes lenne elgondolkodnod, nincs e baj az önbecsüléseddel, mert ez a sok hajszínváltogatás arra enged következtetni, hogy van. Ha hiányzott a szőke hajad és nagy kínok árán megint szőke lettél, miért akarsz most mégis barna lenni?Ha jobban tetszel magadnak barnán,miért lettél szőke? Ha barna leszel, lehet megint szőke akarsz majd lenni. Maradj szőke szerintem... de te tudod!
2014. ápr. 18. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:

igen, kissé önbizalom hiányos vagyok, ez az egyik oka a hajfestésnek...

és már bánom, hogy valaha is befestettem :/

de a mostani szín meg nagyon érdekes...

2014. ápr. 18. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a barna haj a gyengém, szóval én arra szavazok. De ugye én elfogult vagyok. :-)
2014. ápr. 18. 17:22
 4/5 A kérdező kommentje:
esetleg küldök privátba képet, ha az segít
2014. ápr. 18. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz képet. Megpróbálok segíteni :)17L
2014. ápr. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!