Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fakó, sápadt bőrrel hogyan...

Fakó, sápadt bőrrel hogyan (álló) szolizzak rendesen? 2 hét múlva esküvőre kell mennem, világos ruhában

Figyelt kérdés
Fekvőszolit próbáltam ezer éve, de rettenetesen bezártságérzetem volt. Láttam, hogy van ezerféle krém, érdemes valamivel bekenni magam?
2014. ápr. 17. 21:09
 1/8 anonim válasza:
Fekvőszolinál bekented magad valamivel? Mert ha akkor nem volt semmi gond szerintem most se lesz. Hat percet menj attól nem lesz semmi gáz :)
2014. ápr. 17. 21:51
 2/8 A kérdező kommentje:
10 éve fekvőszoliztam elősz9r és utoljára. be sem mertem kenni magam. Nem látszódott semmi rajtam (a nap sem szokott), de akkoriban még nem voltak ezek a tasakos krémek a szolikban
2014. ápr. 17. 21:57
 3/8 A kérdező kommentje:
bocs, azt akartam írni, hogy be se mertem csukni magam
2014. ápr. 17. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos nem most kísérleteznék ezzel. Még a végén az összes esküvői fotón narancssárga, vagy leégett-hámló bőrrel fogsz pompázni
2014. ápr. 17. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj kevesebbre, mint hat perc és kenj fel naptejet, biztos, ami biztos. Majd ha jól bírod, mehetsz pár nap múlva újra. Ne aggódj, nem leszel sárga a szolitól, ha csak néhányszor mész. Nekem is fehér a bőröm, egy-egy pár perces alkalom már szépen látszik rajta.

Én még nem próbáltam semmilyen krémet, de azt mondják, attól jobban barnulsz.

2014. ápr. 17. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem miért kell egy világos ruhához lebarnulni sárgára szoliban. De persze te tudod.

3 percnél tovább ne legyél bent mert ha leégsz az 2 hét múlva is ronda lesz.

2014. ápr. 18. 05:44
 7/8 A kérdező kommentje:

akkor marad a barnító testápoló (ami 1 hét használat után ad egy pici barnás fényt).

azért gondoltam rá, mert iszonyat fakónak nézek ki a ruhában. mint aki beteg

2014. ápr. 18. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:
állószoliba mentem, a csaj azt mondta, hogy 6 perc a minimum, de végül engedte, hogy 5-re menjek. Teljesen berezeltem, így nyitva volt az ajtó. lehet nem ér semmit, de most picit bizsereg a bőröm
2014. ápr. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!