Koffeines hajszesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem rég voltam a bőrgyógyásznál hajhullási panaszokkal. Mint utólag kiderült egy elég komoly vashiány miatt hullik/hullott. Felírt nekem egy vitamint, valamint egy koffeines hajszeszt. Mikor a rendelésen voltam, akkor ő egy speciálisnak kereste a szóróanyagát, azonban nem találta meg, de a keze ügyébe esett a Plantur39 papírja, és azt mondta, hogy az is jó lesz.
A helyzet az, hogy én akkor jöttem rá, mikor már megvettem, hogy:
" Erős,egészséges haj 40 év felett is védi a hajhagymákat, fokozza a hajnövekedést"...
Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem 19 éves lennék:D
Szerintetek elhasználhatom, vagy valami káros hatása lehet?
2014. ápr. 16. 18:09
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy használhatod, csak általában arra a korosztályra jellemző a hajhullás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
2014. ápr. 16. 21:49
3/4 anonim válasza:
Persze, nekem is ezt írták fel 21-22 évesen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A használom tovább nyugodtlélekkel:D
2014. ápr. 17. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!