Milyen hatékony szőrtelenítő módszereket tudtok nekem javasolni?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a bőröm, ezen felül rettenetesen gyorsan nőnek a szőrszálaim, ráadásul sötétek és erős szálúak is.
Elegem van a borotvából. Állandóan megvágom magam vele, a lábszáram meg körülbelül úgy néz már ki, mintha egy zombié lenne. Tele van piros, begyulladt pöttyökkel, hegekkel és félig visszanőtt sötétbarna szőrszálakkal is. Az intim területeket egyszerűen már nem merem borotválni, mert vagy két hétig viszket, és be van gyulladva.
A szőrtelenítő krém nem vált be. Tíz percig hagytam a lábamon a réteget, de akkor sem hozta le rendesen.
Valami olyan módszerre lenne szükségem, ami a lehető legkevésbé károsítja a bőrt, de mégis hatékony.
L/18
2014. ápr. 16. 17:31
2/3 anonim válasza:
Epilátor - ha megszokod, hogy tépked, fájni se fog... és nem káros, ha nem csíped be a bőrödet...egyébként próbálj meg szőrnövekedés késleltető termékeket használni - reklám nélkül: nekem az avonos nagyon bevált...két naponta borotváltam előtte a hónaljamat (szintén erős, sok és FEKETE szőröm van), most már elég négy naponta...ami nálam elég nagy haladás
3/3 anonim válasza:
Az epilátor vagy a gyanta segít,de kenni kell nyugtató krémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!