Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet e maradandó bőrhibám,...

Lehet e maradandó bőrhibám, ha bekentem a pattanásom szemölcsre való ecsetelővel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek Segítsetek, tudom hogy nagyon ostoba voltam, de már megtörtént...volt az arcomon pár nagyon gyulladt, csúnya pattanás és azt gobdolotam ha bekenem szemőlcsre való ecsetelővel, akkor nagyon gyorsan elmúlik.. Előszőr sebes lett most meg rózsaszínes gyógyultnak látszó bőr van a helyén. Ez így már nem tud meggyógyulni igaz? Örökre ott fog maradni? Nagyon megbántam, bárcsak soha ne jutott volna eszembe ilyen buta dolog:\ Szerintetek van esély arra hogy meggyógyul?:(

2014. ápr. 15. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem szabadott volna vele bekenni de most már mindegy.

Mivel még friss a heg, még ellehet tüntetni, azért gyorsan szerezz be neogranormon kenőcsöt és kenegesd azzal, az elmulasztja a hegeket.

2014. ápr. 15. 00:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A rózsaszín bőr az új bőr nagyon kell védeni,hogy ne pigmentálódjon mondjuk a naptól.Különben barna folt marad a helyén.
2014. ápr. 15. 06:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm van is otthon neogramormon amint hazaérek bekenem:) biztos hogy nem pár nap lesz, csak mùljon el...
2014. ápr. 15. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!