A pórus tapasz hogyan lehetne hatásosabb?
Figyelt kérdés
Felragasztom, mehszárad, letépem, de a fránya kis miteszerek nem jönnek ki. Azt hiszem túl mélyen vannak. Kicsik, de sok van belőlük.
Előtte bőrradírral már átmentem rajta, utánna szappan, hogy ne legyen zsiros.
Mit csináltam rosszul?
2014. ápr. 14. 13:11
1/3 anonim válasza:
Kamillás gőzölés előtte volt? Mert ha nem elég tágak a pórusaid akkor nem jön ki a mitesszer.
2/3 anonim válasza:
Nem távolítja el mindet.Bevizezted?
3/3 anonim válasza:
Milyet használsz? Nekem a Nivea pórustisztító tapasza vált be, az essence kb. semmit nem ért, és a JimJams sem. Előtte én is radírozok, és így a Niveás nagyon szépen kihozza a kis csúnyaságokat. A Müllerben lehet venni, egy dobozban 4 orra való és 4 háromszöges van, 1300 ft azt hiszem, vagy 1200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!