Mennyi napozás után kezdenek eltűnni a pattanások a hátamról, mellkasomról?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 11:44
1/5 anonim válasza:
embertől függ. nekem kb 3-4 alkalom után kezdenek eltűnni
2/5 anonim válasza:
Mennyi napozás után égetsz ronda sebeket, pattanásnyomokat, pigmentfoltokat a bőrödbe? Egy alkalom elég, ha nem használsz fényvédőt.
=
Tévhit, hogy használ a bőrödnek bármilyen módon is a nap!
3/5 anonim válasza:
A napozás nem tünteti el a pattanásokat. Max akkor ha vitaminhiányos vagy, de akkor is inkább D vitamin tablettát szedj, mert a túlzásba vitt napozás beleégetheti a bőrbe és sebes maradsz. Ha meg alapból nem vitaminhiányod van akkor napozás/tabletta sem segít semmit.
4/5 anonim válasza:
Érdekes...én elkezdtem tavasszal kint a napon dolgozni, és eltűntek a pattanásaim. :D Jó, nem volt annyi rengeteg, de azért volt néhány. Mondjuk az is lehet, hogy a megnövelt folyadékbevitel volt rájuk ilyen hatással, nem tudom. :)
5/5 anonim válasza:
Regebben az unokatesommal egesz nap kint voltunk a napon, medenceztunk. Este mikor megneztem a homlokom nagyon meglepodtem. Ha nem is teljesen tuntette el oket a nap, akkor is sokat ert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!