Az elvékonyodott hajszálak visszavastagodhatnak?
Figyelt kérdés
Vitaminhiány miatt a hajszálak elvékonyodnak, majd kihullanak. Vitamin pótlás után a hajhullás megáll. A kérdésem az, hogy ilyen esetben a már meglévő hajszálakat is képes e visszavastagítani, vagy már csak a frissen kinövő milliméterek lesznek egészséges és vastag részei a hajszálnak? Képes e a helyreállított, megfelelő tápanyag; oxigén; és vitamin ellátás a már régen, évekkel ezelőtt kinőtt hajszálak táplálására?2014. ápr. 13. 23:30
1/5 anonim válasza:
Nem, azon sajnos csak az olló segít. Az újonnan kinövők viszont egészségesek lesznek.
3/5 anonim válasza:
a töredezés még visszafordítható,de ha vékony azt le kell vágni én is így jártam most vállig érőre vágattam h megerősödjön
4/5 anonim válasza:
Hogy lenne már visszafordítható a töredezés...? Mitől ragadna újra össze a hajszál vagy mi? :D
A kinőtt hajon már nem változtat semmit a vitamin. Hajápolókkal lehet kicsit csalni, ideig-óráig talán szebb lesz tőle a haj, de egészséges nem. Vágasd le, amennyit muszáj, ügyelj továbbra is a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitelre, és főleg hosszabb hajnál fontos a külső ápolás is. Hidd el, hamar vissza fog nőni, és addig inkább legyen rövid és egészséges, mint hosszabb, de lestrapált. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer a kérdést, töredezésről egy szót sem említettem, hanem az elvékonyodásról, a kettő pedig nem ugyanaz. Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 14. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!