Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljesen deformálódott a...

Teljesen deformálódott a sarkam, mert sokáig túl kicsi sportcipőt hordtam. Lehet ezen még segíteni? :c

Figyelt kérdés
Két nagy dudor van mindkét sarkamon és nagyon csúnya. Kb 1 évig hordtam egy cipőt ami iszonyúan tetszett de csak nagyon kicsi méret volt már belőle. Teljesen kikezdte a sarkam és végül odanőtt az a két dudor amit nem tudok sehogy sem lereszelni. Sosem tudom teljesen, amit leszedek az mindig visszanő, kisebesedik, stb... Pedig már nem hordok kis cipőt. Nagyon csúnya, mert még csak 20 éves vagyok, de annyi ronda, hogy papucsot nem is merek már utcára felvenni. Segítség :((
2014. ápr. 13. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy pedikűröshöz, ha szükséges, úgyis továbbküld ortopédiára, de nem hiszem, hogy szükséges. Máskor meg ne legyél ilyen buta, máshol tuti lett volna nagyobb méret, és ha mégse, akkor is a kényelem (de legalábbis a megfelelő méret) legyen az első. :)
2014. ápr. 13. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedikűrös mindenképp.
2014. ápr. 13. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!