Az arcomon miért nem múlik el egy vörös folt?
Figyelt kérdés
Az arcomon volt egy hatalmas csomós pattanás úgy 3 hónappal ezelőtt de azóta kinyomtam még akkor.de még 3 hónappal később is ott van és még kicsit mindig puklis csúnya prios nem tudom eltüntetni.pedig nem fáj ,még kozmetikushoz is elmentem tisztitásra és mondtam h kezdjen vele valamit de ő se tudott és csak annyit mondott "lehet ez később fog elmúlni" de már nem birok várni mit tegyek?2014. ápr. 13. 12:30
1/2 anonim válasza:
fogorvoshoz menj el,lehet az a probléma-fog probléma miatt kijöhet az arcon mindenféle cucc :(
2/2 anonim válasza:
Ilyen pattanások helye jóval lassabban gyógyul.Attól függ a hámréteg melyik rétegéig sérült a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!