Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az baj ha 15 évesen hidratálót...

Az baj ha 15 évesen hidratálót használok?

Figyelt kérdés

Még decemberben azt vettem észre, hogy az arcom nagyob száraz, mert télen a hideg szél kiszárította az arcom,ráadásul korrektort is használok és az is csak szárította. Vettem egy garnier rózsás hidratálót, és már az első használat után olyan puha lett az arcom,imádom. Azóta mindenki csak dicséri, hogy olyan mint a babáké,már korrektort se kell használnom ,de azért néha szoktam.

A kérdésem az lenne, hogy ilyen korban lehet? Nem fog öregedni tőle a bőröm?

2014. ápr. 12. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
magával a hidratáló tényével nincs gond, viszont előfordulhat, hogy olyan anyagok vannak benne amelyek már valóban nem tesznek jót a bőrödnek. próbálkozz inkább valami minőségibb, káros anyagoktól mentesebb, esetleg biokozmetikumot találni.
2014. ápr. 12. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. A bőr akkor öregszik jobban ha száraz. Ha hidratálod azzal csak jót teszel.
2014. ápr. 12. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatod.
2014. ápr. 13. 05:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, ha nincs teletömve denaturált alkohollal.
2014. ápr. 13. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!