Segítség! Valami korpásodás ellen?
Már egy jó ideje szenvedek a korpától.Vettem már mindenféle korpásodás elleni sampont a legdrágább fajtákból is de nem használt. Legutóbb a gyógyszertárból vettem Derergens sulfuratum fono VII. parma-t. (ez a neve) Úgy tűnt hogy beválik de kb 2 hétig volt hatása. Most ugyanolyan mint volt. Nagy szemű pikkely méretű nagyon durván látszik. Már nem tudok mit csinálni vele mert mikor megmosom a hajam és megszárítom( nem mindig szárítom) Már akkor lehet látni. És már k...ra elegem van belőle. Kérlek mondjatok valami megoldást rá. Ja és iszonyatosan hullik a hajam. Mikor megmosom akkor egy nagycsomót összeszedek meg nahát fésülködésnél dupla annyit. Nem nagy a hajam válig ér.És nem tudom van e köze hozzá de nagyon száraz a bőröm, pedig baba testápolót használok. Légyszi mondatok valamit mert nem tudok mit csinálni.
Köszönöm
Menj el orvoshoz,valami nem oke a fejboroddel!
amugy nizoral sampon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!