4-5 hónap alatt tud annyit nőni egy frufru, hogy utána az ember a füle mögé tudja simítani? (Mondjuk ha valaki éveken keresztül frufrut hord és ugye sűrűn vágatja, aztán egyszer csak úgy dönt, hogy megnöveszti. )
A frufru nem egy külön "faj". Pont annyit nő, mint a hajad többi része.
Ha neked olyan ütemben nő, akkor ennyi idő elég hozzá. Ha nem, nem.
1,5 cm az átlag.
Nekem kb 6 éves koromban volt utoljára frufrum, azóta nincs, a hajam rövid fajta, és egyáltalán nem figyelem, hogy mennyit nő egy hónap alatt, ezért kérdeztem, hátha van olyan, aki figyelni szokta, vagy pont megnövesztette a frufruját és akkor el tudja mondani, hogy neki mennyi idő alatt nőtt meg.
Nem növeszteni akarok, csak infót gyűjtök.
Oké, arra kaptam választ, de nem ugyanaz, ha a saját fejemen méricskélem, hogy akkor most az az X centi meddig érhet, ezért szerettem volna tapasztalatot.
Utolsó, köszönöm!
De a tapasztalattal mégis mire mégy, amikor ez teljesen egyéni?
Két paramétertől függ:
1) mekkora a táv a frufru vége és a füled között. Nem mindenkinek egyforma, hisz a fejünk se egyforma. Van, akinek lófeje van, másnak meg gömböc, ez is hatással van rá.
2) milyen gyorsan nő a hajad.
Nekem elég gyorsan nő, és kb. 10 centit kell nőnie hozzá, de még így se lenne meg 4 hónap alatt. 5 már reálisabb.
Tudom, hogy egyéni, de mint írtam, nem megnöveszteni akarom, csak információt gyűjtök (nevezetesen egy regényhez), és mivel a környezetemben nem találtam olyat, aki megnövesztette a frufruját, ezért szerettem volna tapasztalatokat hallani.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!