Szőkés-barna, középhosszú rasztám van, ezt szeretném nyáron majd átalakítani. (? Lenn)
Figyelt kérdés
Oldalt kiborotválni és az egészet feketére festeni akarom. Szóval rasztával mi javasolt? Csak kis borotválás vagy az egész oldal?2014. ápr. 7. 20:09
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt anno rasztám és az utolsó hónapokban nekem az egész oldal ki volt borotválva mind két oldalon. Szerintem egész oldalt borotváld ki. Az úgy menőbb :)
2/2 A kérdező kommentje:
jaja úgy akarom, plusz még feketére is az egészet:D szerintem is úgy jobb csak kíváncsi voltam 1-2 véleményre.
2014. ápr. 20. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!