Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan készítske magamnak emo...

Hogyan készítske magamnak emo hajat?

Figyelt kérdés

az én hajam a derakamtól 20-25cm vel kisebb. Sezerttnék teljes emová változni.a Hajamat a héten fogom levágatni oylanra ,d enemtalálok nagyon olyan oldalakat amik megmutassák h,goyn készítsem el az efféle hajakat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 7. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Ez nem emo hanem scene.

2. Menj el fodrászhoz, ő megmutatja hogyan kell, magadtól nem fogod megtanulni. A tincseket meg kedved szerint rakhatod bele.

2014. ápr. 7. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
hűű ezek a hajak baromi jóók. *-*
2014. ápr. 7. 18:41
 3/10 tubifex ***** válasza:
kösd fel
2014. ápr. 7. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem emo haj. Még jó hogy olyanná akarsz válni, miközbe azt sem tudod mi az... kb minden igazi emo körbe fog röhögni emiatt.

Egyébként a youtube tele van ilyen videokkal ahol megmutatják hogy kell vágni, festeni, formázni... nem igaz hogy te pont nem találsz.

2014. ápr. 7. 20:57
 5/10 tubifex ***** válasza:
viccet félretéve, sok videó van youtube-on. én úgy vettem észre, h ezeket a scene hajakat rövidhajból csinálják,ami fokozatosra van vágva. azért kell,h rövid legyen,h megtartsa a tupírt. rengeteg tupír+hajlakk és utána csatolgatnak bele hajhosszabbítást. keress rá youtubeon, írd be ezt: how to tease scene hair
2014. ápr. 7. 20:58
 6/10 emoka julcsi válasza:
37%
Khm khm. Ki mondta h ilyen szinűre fogja festetni a haját. Hm? Drágáim lehet h a haja fekete v sötét barna és úgy már emo hajnak számít. De emoknak is szokott lenni egy kis melír benne. Szoval ha màr ki akarjátok osztani v segíteni akarzok mert szerintetek bántanák a kérdezőket. Ne ilyen: jajj te kis tapasztalatlan butus. Mert ez igy egy kicsit szemét. Ha valakit megbántottam nem kell felhuzni magad.
2014. ápr. 8. 06:43
 7/10 emoka julcsi válasza:
0%
.. butus stílusban tegyétek.
2014. ápr. 8. 06:45
 8/10 anonim válasza:
csináltasd meg fodrásszal
2014. ápr. 8. 18:56
 9/10 Blackmetalmate666 válasza:
A legegyszerűbb módon fűnyíróval, vagy fűkaszával :D
2014. ápr. 29. 18:36
 10/10 Ewii08 válasza:

Hello 11 éves emo lány vagyok a hajamat egyedül csinálom!

Először is kicsit nedvesítsd be a hajad!

Fésüld meg!

Vasald ki ajánlott kerámia lapos hajvasalóval!

Kicsit fésüld át!

Oldalon kicsit rövidebbnek kell lennie a hajadnak azt tupírozd fel!

Használhatsz hajlakkot hogy egy kicsit tartósabb legyen!

Aztán tegyél bele egy kiegészítőt én masnit szoktam!

Ha nem volt annyira érthető nézd meg

itt: https://www.youtube.com/watch?v=rxGkdFEfeEk

Remélem tudtam segíteni!

2014. júl. 27. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!