Szerintetek ingyenes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap értesítettek,h nyertem az Oriflame nyereményjátékában (az utcán szólítottak le egy gyors kérdőívezésre, és utána sorsoltak a hétvégén). A nyereményem arcápolás 2 főre, ma megyek 11-re. De csak a telefon után jutott eszembe,h ez vajon ingyenes-e... Mert azt nem mondták, és nem szeretném,ha a kezelés után közölnék,h egy mondjuk 30%-os kupont nyertem és most x ezer Ft-tal jövök... :D

2014. ápr. 7. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nyeremény, akkor azt te kapod, és nem megveszed.

De ha nem vagy biztos a dolgoban, előtte kérdezz rá.

2014. ápr. 7. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyeremény... értelemszerűen az ingyen van. :D

De ne várj sokat, tudtommal erre mindenkit visszahívnak, így megy két fő is ugye, rátok kennek pár pakolást, tesznek pár nagyon előnyös katalógusajánlatot, és a végén beléptetnek titeket is tanácsadónak. Ha láttad a south park aspeni sítúrás részét, na valami olyasmire készülj. Legalábbis felénk ezt csinálták pár éve.

2014. ápr. 7. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, de én is így képzelem el. Vmi olcsó dolgot rádkennek, közben bombáznak ajánlatokkal, próbálnak rávenni a pénzköltésre, és ha nem vásárolsz, akkor nagyon kellemetlen.
2014. ápr. 7. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:

voltál?

ingyenes volt?

megpróbáltak beszervezni?

2014. ápr. 7. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg ingyenes utána meg rád akarnak sózni valamit..:D
2014. ápr. 7. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
el sem mentem végül ,mert én is pont erre gondoltam: h megpróbálnak beszervezni,meg stb amiket írtatok. volt tegnap elég dolgom, nem volt kedvem még jópofizni is,meg kellemetlenül érezni magam,mert nem akartam volna vásárolni... :D
2014. ápr. 8. 08:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Valóban ez a lényeg, hogy meg szeretessék veled, de nincs annyi benned hogy azt mondod nem köszönöm, ilyen tutyi vagy? Vagy elviszed a katalógust, megadsz egy más számot amin "elérhetnek". Lehet hogy meg gondoltad volna magad, a végén.

Engem nem így találtak meg, de én örülök hogy csatlakoztam mert imádom csinálni, a vevőim szeretnek mert nem telepedem rájuk. És imádom az oriflame termékeket mert valóban jót kapok sokkal olcsóbban!

Bánhatod hogy kimaradtál az ingyen arcpakolásból, és azt is hogy mástól elvetted a lehetőséget. :S

2014. ápr. 8. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szánom-bánom... :D na jó, most őszintén: nem bír érdekelni a dolog... az egy dolog,h te nem telepszel rá az emberekre(saját bevallásod szerint...),de nekem nem ez a tapasztalatom a kozmetikai tanácsadókkal kapcs. ennyi
2014. ápr. 8. 11:29
 9/9 anonim válasza:
Ingyenes.Én is fel szoktam ajánlani a vásárlóimnak,és nagyon hálásak érte.Hasznosnak találják,mert megtudják,hogy mi mire való.A szemkörnyékápolón szoktak legtöbben megdöbbenni,hogy miért is fontos használni.Szóval nekem jó tapasztalataim vannak.Aki pedig csak kipróbálta,azzal nem erőszakoskodok.Ha nem rendel,akkor nem rendel...
2014. máj. 13. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!