Sziasztok! Tegnap értesítettek,h nyertem az Oriflame nyereményjátékában (az utcán szólítottak le egy gyors kérdőívezésre, és utána sorsoltak a hétvégén). A nyereményem arcápolás 2 főre, ma megyek 11-re. De csak a telefon után jutott eszembe,h ez vajon ingyenes-e... Mert azt nem mondták, és nem szeretném,ha a kezelés után közölnék,h egy mondjuk 30%-os kupont nyertem és most x ezer Ft-tal jövök... :D
Ha nyeremény, akkor azt te kapod, és nem megveszed.
De ha nem vagy biztos a dolgoban, előtte kérdezz rá.
2014. ápr. 7. 08:36
2/9 anonim válasza:
Nyeremény... értelemszerűen az ingyen van. :D
De ne várj sokat, tudtommal erre mindenkit visszahívnak, így megy két fő is ugye, rátok kennek pár pakolást, tesznek pár nagyon előnyös katalógusajánlatot, és a végén beléptetnek titeket is tanácsadónak. Ha láttad a south park aspeni sítúrás részét, na valami olyasmire készülj. Legalábbis felénk ezt csinálták pár éve.
2014. ápr. 7. 09:40
3/9 anonim válasza:
Első vagyok, de én is így képzelem el. Vmi olcsó dolgot rádkennek, közben bombáznak ajánlatokkal, próbálnak rávenni a pénzköltésre, és ha nem vásárolsz, akkor nagyon kellemetlen.
2014. ápr. 7. 09:49
4/9 anonim válasza:
voltál?
ingyenes volt?
megpróbáltak beszervezni?
2014. ápr. 7. 18:26
5/9 anonim válasza:
Igen, valószínűleg ingyenes utána meg rád akarnak sózni valamit..:D
2014. ápr. 7. 22:46
6/9 A kérdező kommentje:
el sem mentem végül ,mert én is pont erre gondoltam: h megpróbálnak beszervezni,meg stb amiket írtatok. volt tegnap elég dolgom, nem volt kedvem még jópofizni is,meg kellemetlenül érezni magam,mert nem akartam volna vásárolni... :D
2014. ápr. 8. 08:02
7/9 anonim válasza:
Valóban ez a lényeg, hogy meg szeretessék veled, de nincs annyi benned hogy azt mondod nem köszönöm, ilyen tutyi vagy? Vagy elviszed a katalógust, megadsz egy más számot amin "elérhetnek". Lehet hogy meg gondoltad volna magad, a végén.
Engem nem így találtak meg, de én örülök hogy csatlakoztam mert imádom csinálni, a vevőim szeretnek mert nem telepedem rájuk. És imádom az oriflame termékeket mert valóban jót kapok sokkal olcsóbban!
Bánhatod hogy kimaradtál az ingyen arcpakolásból, és azt is hogy mástól elvetted a lehetőséget. :S
2014. ápr. 8. 10:37
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon szánom-bánom... :D na jó, most őszintén: nem bír érdekelni a dolog... az egy dolog,h te nem telepszel rá az emberekre(saját bevallásod szerint...),de nekem nem ez a tapasztalatom a kozmetikai tanácsadókkal kapcs. ennyi
2014. ápr. 8. 11:29
9/9 anonim válasza:
Ingyenes.Én is fel szoktam ajánlani a vásárlóimnak,és nagyon hálásak érte.Hasznosnak találják,mert megtudják,hogy mi mire való.A szemkörnyékápolón szoktak legtöbben megdöbbenni,hogy miért is fontos használni.Szóval nekem jó tapasztalataim vannak.Aki pedig csak kipróbálta,azzal nem erőszakoskodok.Ha nem rendel,akkor nem rendel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!