Mi a véleményetek a Duac gélről? Van akinek bevált? Mennyi idő után hatott nektek?
Figyelt kérdés
Tudom egy picit sokat kérdeztem. Pénteken voltam bőrgyógyásznál és felírta nekem ezt a gélt valamint kaptam egy krémet is. Egyik este egyiket másik este másikat kell használnom. Tudom, hogy volt már ilyen kérdés de szeretnék további tapasztalatokat olvasni. Úgy 1 éve teljesen pattanásos az állam vagyis a régiek latszódnak rajta pirosan és semmi nem használ neki. Már csak ehhez a két termékhez tudom kötni a reményeimet. Nektek bevált? Ha igen akkor mennyi idő utan látszott a javulás? A válaszokat előre is köszönöm!2014. ápr. 6. 10:26
1/4 Szöszi lány válasza:
Ez se művelt csodát, ahogy a többi se. De remélem Neked beválik :).
2/4 anonim válasza:
Nekem is ezzel kezdte a bőrgyógyász, semmit nem ért. Aztán jött a Skinoren, szintén semmi, aztán Zineryt meg Doxypharm tabletta. Semmi változás még mindig. Szerintem hormongondom van, amin ezek nem segítenek, de a doki mégsem olyat ír fel ami jó lehetne. Nem értem miért.
Mindenesetre ettől még lehet hogy neked másfajta a gond, amin segíthet a Duac gél... ki tudja.
3/4 anonim válasza:
Én Duac gélt használtam és nekem már egyszeri használat után látszott a javulás.
4/4 anonim válasza:
Nekem is bevált gyönyörű lett tőle az arcom de amióta nem használom megint csúnya:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!