Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kicsit furcsa kérdés de...

Kicsit furcsa kérdés de szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Testvérem mikor 17 éves volt rengeteg pattanása volt és most 23 évesen még mindig van neki bár már kevesebb mint régen. Én most vagyok 17 éves és nekem is van pattanásom de korántsem annyi mint neki volt ezért én abban bízom hogy mikor én leszek 23 éves akkor nekem már nem lesznek bőrhibáim. Szerintetek? Bocsi ha kicsit zavaros.
2014. ápr. 6. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
elképzelhető hogy lesz neked is addigra. Sajnos ezt előre nem lehet tudni.
2014. ápr. 6. 09:42
 2/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges. Mert mindketten örökölhettetek különböző géneket (mondjuk ő apukádtól örökölte, hogy pattanásos, de te viszont anyukád arcbőrét örökölted.
2014. ápr. 6. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2014. ápr. 6. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
A pattanásokat általában az emberek maguknak okozzák, különböző módok vannak rá, egészségtelen életmód, nem megfelelő higiénia, stb. Amíg ezek a dolgok fennállnak addig pattanásos marad az ember.
2014. ápr. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!