Hogy legyen szép a derékig érő haj?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik hasonló hosszú lobonccal rendelkeznek, de bárki írhat, aki tud valami hasznos tippet, tanácsot.:)Éjszakára ki kell-e engedni, milyen fésűvel kell fésülni, stb.
Aki még valami pluszt is tud, válaszát előre is köszönöm;)
nekem hátközépig ér, de már nekem is húz esténként, meg a barátom rá is fekszik rendszeresen, de barátkozz meg ezzel, hisz amúgysem egészséges gumizni, pláne nem estére, én úgy tudom.
én sörrel öblítem amúgy és szép fényes!!
Helló
Én úgy csinálom, hogy nagyon ritkán kötöm össze. Éjszakára soha. Úgy mosom meg, hogy hígítom a sampont, utána csalánteával öblítek. Utána teszek rá egy Insicht Henna nevű balzsamot, ezt kb századszori próbálkozásra találtam meg, és a levegőn szárítom. Göndör hajam van, nekem is derékig ér, a vége eléggé száraz, arra olívaolajat használok. Minden másnap szoktam megfésülni, szarufésűm van. Nem festem már kb három éve, nem vasalom és ritkán kötöm össze /tűzöm fel, mert nagyon féltem. Egyszer annyira hülye voltam, hogy rakattam bele melírt, hát kb 15 cm visszatört, le kellett vágni, és két év volt mire vissza bírtam növeszteni. Ja, az agyonreklámozott több száz forintos szerek nem jós semmire, nekem legjobban egy találomra a 100 forintos boltból kiválasztott csalános sampon vált be. Én már szerintem tízezreket ráköltöttem, mire megértettem, hogy ezek a sz...rok nem sok mindenre jók. Viszont kéthavonta megyek frissítő vágásra. Na asszem nagyjából ennyi
Milyen az a szarufésű?
Egyébként köszönöm a válaszokat;)
Szarufésű szaruból van:D Nem tudom így jobban elmondani, de várj csak: [link]
Ilyen:) Én a nagy ritka fogút használom
Hát, nekem derékig érő, vékony szálú hajam van, és nem tudok úgy aludni, hogy ki van engedve... Ráfekszek, rátekeredik a nyakamra, szenvedés - szóval én felkötött hajjal alszok, máshogy nem megy.
Nem festem, nem sütöm, langyossal szárítom, minden hajmosáskor balzsamozom - nem töredezett, nagyon szép
Nekem is derékig érő hajam van.Én éjszakára soha nem engedem ki a hajamt mert hát ahogy az előttem szóló mondta ráfekszünk meg ilyenek meg hát reggelre a nagy forgolódástól annyira összekócolódik hogy utána problémás a fésülködés.
Hajmosás:Én nem szoktam mindennap megmosni a hajamt mert a mindennapos hajmosás tönkreteszi a hajat és előfordulhat hogy zsírosodik vagy korpásodik stb.Egy héten kb.2-3x elég megmosni hajsamponnak utána balzsammal.Ha erős szép hajat akarsz árulnak hajpakolásokat is amit rá kell tenni a hajra rá egy zacskót v valamit és kb.30 percig ugy kell hagyni aztán meg meg kell mosni a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!