Ha a közép barna hajamra nagyon világ barnát festék világosodik?
Figyelt kérdés
Közép barna de nagyon sötét2014. ápr. 3. 21:10
1/3 anonim válasza:
Miért tennél ilyet? Egy árnyalatért nem éri meg festeni a hajad. A nagyon sötét középbarna meg mi a f*asz? :D
2/3 anonim válasza:
Sztem ne kisérletezz. Ha tènyleg annyira szeretnèl világos hajat fodrászhoz erigy, de azt is meg kell válogatnod. Én is világosabb hajat szerettem volna, aztán besàrgult, most meg szivok vele. Pedig nagyon szép, egészséges és majdnem derékig érõ.
3/3 anonim válasza:
Ha barnával fested az nem világosít, csak sötétebb lesz tőle. A szőke világosít, de inkább csak vöröses lesz tőle a haj, vagy foltos. Menj fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!