A Dm-es Alverde arckrémekről kinek mi a véleménye, érdemes megvenni?
Nekem érzékeny a bőröm, az egész testemen. Gyanútlanul kipróbáltam az Alverde vadrózsás nappali és éjjeli arckrémjeit én is és ugyanazokat tapasztaltam, mint az egyik beíró (viszketés, vörösödés, irritáció, közben a termékből meg árad az alkoholszag).
Az Alverde baby-től én a fürdetőt próbáltam, de annak is alkoholos a szaga (sok alkohol van a termékben) és az én felnőtt testem viszketni kezdett, pattanás is lett az egyik karomon utána.
Gyerekre nem tenném rá.
Kíváncsi voltam és egyszer csak az arcomra kentem a Rossmann-ban kapható, szép összetevőjű, illatanyagot nem tartalmazó de mégis illatos Altapharma körömvirág krémet, ami a leírása szerint is arc-, illetve testkrém.
Komolyan, nekem ez nagyon tetszett. Pár perc alatt elmegy a természetes körömvirág illata az arcomról, és eddig egész selymes volt tőle az arcom.
Olcsó és sokáig elég. Zsíralkohol van benne, ami más mint a sima meg a denat-os verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!