Miből áll egy szőkítő folyamat sötétbarna hajúak esetében?
Az én hajam sötétbarna, és nekemis volt az a dilim, hogy szőke akartam lenni.
Elmentem a fodrászhoz, és elkezdte szívatgatni 9%-os hidrogénnel, de mindig visszafestette más színűre (tiszta hülye volt... mai napig nem értem:D)
Na mindegy, elég sokat fizettem érte.
Meguntam és vettem magamnak L'OREAL szőkítős festéket, hogy "na majd akkor én magamnak..."
Nagggyon gáz lettem:D A barna hajat narancssárgára szívja le a hidrogén! Nekem először hamvas szőke lett, de pár nap után kezdtem besárgulni, lusta voltam szőke festékkel áthuzni, szóval 2 honap után ujra barna lettem... Soha többé szőkét!!!!:D:/
De lehet, h a te fodrászod nem olyan gyökér mint az enyém, megcsinálja jóra.
De igen NAGYON roncsolja a hajat!!!!
Mivel úgy kell csinálni, hogy ne üssön el a szőke a sötétbarnádtól.. Mert az borzasztó igénytelen.
Kedves kérdező, én 2 hónapja festetem magam feketéről szőkére, és már alig kell pár alkalom. Mondd meg a fodrásznak, hogy fokozatosan szeretnél szőkülni. Valószínűleg tele fog nyomni minden alkalommal melírokkal, és így egyre szőkébb leszel.
Roncsolja a hajat igen, de ha fokozatosan, akkor még talán nem esik le az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!