Nagyon töredezik a hajam, Két éve körül, hogy nem vágatam le, és még semmit sem nöt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 17:19
1/3 anonim válasza:
Naponta egyensúlyozz a fejeden a helyesírási szótárral, s ahányszor leesik, olvass el belőle 1 oldalt!
Hidd el, hamarosan látni fogod az eredményét. ;)
2/3 anonim válasza:
Szerintem pont art nem nő, mert nem vágatsz a végéből, ezért letörik.
3/3 anonim válasza:
menj le fodrászhoz minél előbb és kérd meg, hogy vágjon belőle, én már elkéstem nagyon felnőtt most hónaponta járok és egyszer talán majd szép lesz egyszer...
Ne várj vele tovább én is utálom nem tudod nálad milyen de ha én hozzáérek a hajamhoz lentről fölfelé húzom a kezem olyan mintha egy réteget le tudnék szedni és gyűlölöm h így kiállnak a szálak ismétlem egy jó tanács: EZT NE VÁRD MEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!