Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ilyen női hajról képet...

Tudtok ilyen női hajról képet linkelni?

Figyelt kérdés
Féloldalas fokozatosan levágott és tépett frufru, hosszú haj. Tupír meg ha lehet hajlakk nélkül
2014. márc. 30. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

hasonlít amire gondolsz?

2014. márc. 30. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennél hosszabb hajra gondoltam,nem egészen ilyenre,de nem jár olyan messze
2014. márc. 30. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez már elég hosszú?

[link]

:D bocs de nehéz behatárolni mert tizmilliárd fajta ember és egyéniség van és tutira nincs olyan kép a neten amilyet te szeretnél. És tudom pontosan milyen hajat akarsz csak nem találok olyan pontos képet.

(fodrász vagyok)

2014. márc. 30. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy ez:

[link]

vagy

[link]

Sajnos a "féloldalas szóból azt veszem ki hogy asszimetrikus először. Ha pontosabban leírtad volna akkor jobban tudnék segíteni.

2014. márc. 30. 23:02
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmire gondoltam, csak elölről is jó lenne egy kép

2014. márc. 31. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

akkor ez is hasonló csak itt nincs benne festés az alján és a másik oldalt van választva picit több fru fru hagyva. Hasonló a felépítése ennek is amit belinkeltél.

2014. márc. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!