Kinek milyen tapasztalata van a Hajas szalonnal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Fő kérdésem a témában az lenne, hogy ha viszek képet, hogy én ilyen hajat akarok, akkor elmondják hogy lehet-e, és ha igen, akkor olyat csinálnak? Nem csalódok majd?2009. dec. 17. 22:28
1/6 anonim válasza:
Egyszer régebben voltam ott és egy tanulóhoz raktak be aki annyit piszmogott majdnem lekéstem a programomról de egyébként a bátyám a Hajas Lacihoz jár évek óta és próbáljuk lebeszélni a sógórnőmmel h cserlje már le .Még sose volt jó frizurája :-(
De lehet h női frizurákat jól csinál.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is fiú haj kell, fiú lévén :P
2009. dec. 17. 23:05
3/6 anonim válasza:
Hát a hajas szalonok arrol hiresek hogy lassan dolgoznak,de végülis nem rosszak a frizurák,de szerintem bármelyik fodrász tud jo frizurákat késziteni csak fiatalhoz menj és ne idösebbhez mert az idösebbek nem mindig tudják,meg azok eltudják cseszni:S
4/6 anonim válasza:
Nekem egy idősebb fodrászom van és voltam már jópár fodrásznál de én le nem cserélném.
Vidékről jött fel Pestre és olyan frizurákat hoz ki a "semmi " hajamból h mindig meglepődök.
5/6 anonim válasza:
Én ma voltam, de úgy hiszem máshová már nemis mennék... Lassan dolgoznak, de valóban stílushoz...közben beszélgetnek, és minőségi termékekkel dolgoznak. Szerintem menj bátran ott bárkihez :)
6/6 anonim válasza:
sztem bármelyik fodrász megtudná csinálni a hajad ha viszel képet. de télleg fiatalabbhoz menj inkább. árban is jobban jársz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!