A hajam hajmosás után nagyon jól áll, viszont másnapra például teljesen lelapul, viszont észrevettem, hogy . Van ilyen? 16/F
Figyelt kérdés
A hajam hajmosás után nagyon jól áll, viszont másnapra például teljesen lelapul, viszont észrevettem, hogy pl. Csikó Szabolcs-nak is milyen jól megáll a haja, és azt kérdezném megg, hogy ezt hajfixálóval lehet elérni? Ha igen akkor ilyet lehet külön férfiaknak és lehetőleg illat nélkül is van? És hol lehet ilyet venni milyen áron?2009. dec. 17. 21:12
11/11 anonim válasza:
szerintem minden reggel vízezd be a hajad és szárítsd be. sztem 10 perc alatt kész vagy vele. és a probléma megoldodva. Sajna nekem is lelapul a hajam másnapra ezért reggel mindig bevizezem elöl és megszárítom és tök jó az egész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!