Milyenre csináljam a hajam?
Figyelt kérdés
Sötétbarna félhosszú tépett
a hajam.Holnap lesz a suliban egy kis ünnepség és énis szerepelek,de nem tudom milyenre csináljam meg.Vlkinek vlm ötlet?:/
2009. dec. 17. 19:22
2/5 anonim válasza:
Monjuk nem írtad hogy egyenes-e vagy göndör a hajad, meg hány éves vagy, van-e frufrud,mert úgy könnyebb tippeket adni.
Na szerintem ezek egyszerűek, mutatósak, egy kis ünnepségre megfelelő.
[link] -- egy egyszerű csattal elcsatolhatod így, alját kicsit hullámosra és kész.
Sztem félrefonva is cuki lehet, én mondjuk egyet fonnék csak be.
[link] --mutatós, nagy fülbevalóval szerintem hatásos.
[link] --begöndörítheted is, rakhatsz bele hajpántot, vagy valami díszes csattot.
Remélem tudtam segíteni valamelyik képpel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek!
Am egyenes és oldalfrufrum van
2009. dec. 18. 20:43
4/5 anonim válasza:
sztem akkor csatold fel elől a hajad,és a többit egyenesítsdd ki.
5/5 anonim válasza:
állítsd fel tarajba, fessed befele hupililára az egészet, és zölddel mellíroztasd bele hogy ÁJ LÁV GYŐZIKE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!