Nagyon nagyon szeplős vagyok, mehetek szolariumba?
Tehat iszonyat szeplos a borom,az arcom, a karom, a vallam, a nyakam.A mellkasomon es a vadlimon mar joval kevesebb van.
Nyaron a nap enyhen lebarnit, de sokszor leegek es olyan vagyok mint a rak 2 3 hetig, aztan lehamlok es megint hofeher vagyok... Szerintetek nekem szabad lenne szoliba menni? Ha igen milyen csovesre hany percre?
Szerintem mehetsz nyugodtan, de mindenképpen EU csövesbe menjél. Ezzel nem lehet leégni. Mivel szeplős vagy, szerintem első körben hat percre menj be. De mindenképpen kérd ki az adott szoliban dolgozó véleményét, ő jobban tudja, hogy az ő EU csövük milyen. Plusz lehet, hogy arcbarnítós rész (ha fekvőbe mész) nem is ugyanolyan, hanem erősebb. tehát mindenképp kérdezd meg! :)
L21 (szoliban dolgoztam 1,5 évet)
Én nem mennék.
Én is fehér, érzékeny bőrű vagyok. A szoliban is leégek, az EU szabványosban nem, de nem is barnulok.
Csoki barna úgysem leszel, és nem tesz jót a bőrnek.
Valóban ne menj. Nekem a hasam is tele lett szeplőkkel és anyajegyekkel.
A barnaság divatja még változhat, de a ráncos bőr garantáltan nem lesz divat sohasem.
Inkább barnító szalonba megyek. Ha nincs rá keret, a a barnító krémek is jók. Néger barna nem leszel, de legalább hófehér sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!