Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon nagyon szeplős vagyok,...

Nagyon nagyon szeplős vagyok, mehetek szolariumba?

Figyelt kérdés

Tehat iszonyat szeplos a borom,az arcom, a karom, a vallam, a nyakam.A mellkasomon es a vadlimon mar joval kevesebb van.

Nyaron a nap enyhen lebarnit, de sokszor leegek es olyan vagyok mint a rak 2 3 hetig, aztan lehamlok es megint hofeher vagyok... Szerintetek nekem szabad lenne szoliba menni? Ha igen milyen csovesre hany percre?

2014. márc. 27. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mehetsz nyugodtan, de mindenképpen EU csövesbe menjél. Ezzel nem lehet leégni. Mivel szeplős vagy, szerintem első körben hat percre menj be. De mindenképpen kérd ki az adott szoliban dolgozó véleményét, ő jobban tudja, hogy az ő EU csövük milyen. Plusz lehet, hogy arcbarnítós rész (ha fekvőbe mész) nem is ugyanolyan, hanem erősebb. tehát mindenképp kérdezd meg! :)

L21 (szoliban dolgoztam 1,5 évet)

2014. márc. 27. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem mennék.

Én is fehér, érzékeny bőrű vagyok. A szoliban is leégek, az EU szabványosban nem, de nem is barnulok.

Csoki barna úgysem leszel, és nem tesz jót a bőrnek.

2014. márc. 27. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Menni mehetsz,csak lehet nem barnít gy,főleg,hogy nagyon szeplős vagy ez azt is jelenti,hogy érzékeny bőrű vagy,így inkább égsz,mint barnulsz.
2014. márc. 28. 06:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Mehetsz, de semmi értelme, max ha még szeplősebb akarsz lenni.
2014. márc. 28. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj! Én is szeplős vagyok, bár nekem nem volt olyan sok, csak az arcomon volt egy kevés, de az is csak nyáron jött ki. Egy időben rendszeresen jártam szoliba, de nagyon megbántam. Tele lettem szeplőkkel, sőt anyajegyekkel is. Nem vagyok nyugodt az utóbbi miatt, épp bőrgyógyászhoz készülök, hogy megvizsgálja őket. Ráadásul sosem tudtam egyenletesen lebarnulni. Ahol szeplős voltam, azon a részen inkább leégtem, ha sikerült is egy kis színt szereznem, pár nap után kifakultam! Úgy döntöttem, nyáron inkább önbarnítót fogok használni, akármilyen macerás is, de inkább ez, mint a szoli!
2014. márc. 28. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Valóban ne menj. Nekem a hasam is tele lett szeplőkkel és anyajegyekkel.

A barnaság divatja még változhat, de a ráncos bőr garantáltan nem lesz divat sohasem.

Inkább barnító szalonba megyek. Ha nincs rá keret, a a barnító krémek is jók. Néger barna nem leszel, de legalább hófehér sem.

2014. márc. 28. 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt!:) Akkor szerintem kifogom probalni a barnitokremet.. Es amugy mit gondoltok a barnito fujasrol? Probalta valaki? Jo cucc?
2014. márc. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!