Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tartja meg a a...

Miért nem tartja meg a a bőröm a parfüm illatát?

Figyelt kérdés
Ha keveset,ha sokat fújok magamra az se jó mert 2 perc után elmegy az illata. Más barátnőim meg csak ugy egésznap illatoznak és nem értem nekik miért tartja meg a bőrük, és nekem miért nem.
2014. márc. 27. 06:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a parfümöt vagy mást ?
2014. márc. 27. 06:40
 2/2 anonim ***** válasza:

A szaglóideg ami a leghamarabb elfárad. Ergo 2-3 perc után nem érzel egy szagot, megszokod, különösen igaz ez a parfümökre. Tehát valószínűleg csak te nem érzed, más attól még érzi rajtad.

Az sem mindegy, hogy mit fújsz magadra. Egy minőségi parfüm és egy edt között azért van némi különbség. Sőt, olyat is láttam már, aki ezt a 2-3 ezres parfümdeóként árult vackot használta és csodálkozott, hogy nem tartós az illat. :D

Az sem mindegy, hova fújod. Csukló, nyaki ütőér környéke, könyök- és térdhajlat, esetleg haj (utóbbit nem ajánlom, erősen szárítja a hajat, de 1-1 randira be lehet vetni hosszú hajnál). És az is lényeges, hogy mennyire zsíros vagy száraz a bőröd. Egy semleges illatú, zsírosabb krémre fújva tartósabbak az illatok általában.

2014. márc. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!