Lehetek úgy raszta, hogy azt utána "visszacsináljam"?
Úgy értem, hogy mondjuk pár hétre raszta lenne a hajam, de utána azt valahogy kibontsam és ugyanúgy nézzen ki a hajam mint azelőtt. Mert nekem tetszik, és nagyon szívesen kipróbálnám, de sajnálnám a hajam, mert olyan szép göndör/hullámos... Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy "szerintem felejtsd el, úgyis hülyén néz ki". Nekem tetszik, és ez a lényeg. ;)
A válaszokat előre is köszönöm!
szét lehet bontani, de az kétszer annyira fáj, mint az amikor csinálják és a hajad szétbontás után nagyon csúnya töredezett állapotban lesz. ezért kell ezt a frizurát jól átgondolni mielőtt megcsináltatja az ember.
annyit tudok ajánlani, hogy: csinálj magadnak "tupír rasztát". ez megmarad 3 napig kb a hajadban és a következőképp kell megcsinálni: tincseket leválasztod, be hajlakkozod és kicsit megtekered/megsodrod, hogy összeálljanak. ezt simán ki tudod bontani/mosni a hajadból úgy, hogy másnapra nem látszik belőle semmi, de félig meddig azt is ki tudod próbálni így, hogy állna ez a fajta haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!