Tetszik neked a göndör haj?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 14:17
11/20 anonim válasza:
3. vagyok: Gondoljatok csak bele göndör sokkal kevesebb embernek van.
12/20 anonim válasza:
9. /asszem/ 1ütt érzek veled nekem is göndör hajam van és sajnos nem aza szép hullámos loknis:(
énis utálom
ezért vasalom és olyankor a hátamig ér:)
sokan irigykednek rám miatta m olyan hosszu és mindig próbálok vmi jot kuhozni belőle
14/20 anonim válasza:
nekem is göndör, szerintem lehet szép, csak érteni kell hozzá, hogy hogy csináld meg. Az nekem egyáltalán nem tetszik, mikor vki kifésüli, és ilyen naagy sörény lesz belőle. Régen mindig lenyaltam lófarokba, és utáltam, nem tudtam mit csináljak vele. De mostmár rájöttem, h vaaaan hajhab! oh, mi lenne velem nélküle :'(
16/20 anonim válasza:
göndör, néhol loknis, és utálom, nem látszik a formája, +tiszta oroszlán az egész blee
17/20 anonim válasza:
daueroltatom, h göndör legyen, mert azzal sokkal kevesebb a gond, nem kell fésülni és elég kicsit feltűzni. Mit jelent az h a hátadig ér a hajad(egyik válaszoló)? Szóval igen, nekem tetszik a göndör haj :D
18/20 anonim válasza:
Nekem göndör van (vagyis nagyon hullámos), és arra jöttem rá, hogy szerencsés vagyok. Nem szeretem alapból, ezért vasalom, minden nap, de legalább van tartása, nincs lenyalva a fejemre. Mint akiknek alapból egyenes a hajuk, és csak otthon göndörítgetik, azoknak szerintem többnyire a fejükre tapad, és elveszti a tartását (pl egyik osztálytársamnak is). Szóval inkább göndörből egyenes, ami jól néz ki:)
19/20 anonim válasza:
nekem is göndör hajam van ,hullámos.régen nem szerettem,de mostanában kezdem megszeretni,ha kicsit kifésülöm jobban nem is olyan rossz.:)
annyit sírtam már miatta,hogy nekem nem ilyen haj kell,de aztán rájöttem,hogy kevés ilyen szerencsés ember van akinek ilyen a haja,éps hát megszerettem.:)
20/20 anonim válasza:
A göndör a legeslegesleges legszebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!