Csajok! Nagyon feltűnő ha egy fiú BB krémet használ? Észreveszitek? Gáz?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 13:21
1/11 anonim válasza:
Ha nem látszik, az nem gáz, de szerintem inkább használjon csak korrektort, ha nagyon muszáj.
2/11 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem látszik.
Tutira látszik, ha vkin smink van.
És hogy évekig ezt fogod hallgatni, abban biztos lehetsz.
3/11 anonim válasza:
Igen látszik,mert színpigmentek is vannak benne.
4/11 anonim válasza:
Szerintem maradj a korrektornál ha egy-két patti. Mert észre lehet venni, egy alapozó se tökéletesen a saját bőrszíned, valahol nekem is elüt néha, a hajvonalamnál vagy az államnál, akármennyire próbálom elkerülni. Púderre azt mondanám, hogy legyen átlátszó és nem tűnik fel ,de az alapozó fel fog.
5/11 anonim válasza:
Van férfiaknak való BB krém, az a legkevésbé sem látszik ha találsz a bőrszíneddel megegyezőt, de sokat nem ér... max halvány pirosságot lehet vele elfedni. Pattanásokat meg ilyesmit nem. Arra korrektor kell.
6/11 anonim válasza:
Én észreveszem, ha valakin smink van. Szerintem nem gáz. Ha fekete rúzzsal festené a száját, azt sem tartanám gáznak. engem nem érdekel, ki mit csinál magával. Csináld, amihez kedved van, és ahogy jól érzed magad, másokat meg le kell szarni.
7/11 anonim válasza:
#6: Ebben teljesen egyetértek veled, de a kérdező nyilván nem arra megy, hogy sminkeljen, hanem, hogy elfedjen patit/valami mást és ne vegyék észre. Ha sminkelni szeretne áldásom rá, de akkor ne érdekelje, hogy látszódik-e :D
8/11 anonim válasza:
Én használok és volt már lány aki észrevette. De szerintem nincs ezzel semmi baj és még nem is szóltak meg érte. Az igényesség nem gáz egyáltalán.
És inkább használok minthogy azért nézzenek meg, hogy milyen néhol a bőröm.
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
nem pattanást szeretnék vele elfedni, hanem pirosságot
2014. márc. 25. 19:27
10/11 anonim válasza:
Ebben az esetben zöld korrektort ajánlok. Akármilyen furán hangzik, a zöld üti a pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!