A kókuszolajat hol lehet venni? Mit tesz a hajjal? Noveszti is?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 13:53
1/3 anonim válasza:
Bioboltokban, neten is lehet rendelni. Száraz, töredezett hajra való mint minden olaj. A haj pedig magától nő, hogy mennyit az a géneken múlik, semmiféle olaj nem változtat ezen. Persze ha nem töredezik le a vége többé akkor hamarabb megnő ugye.
2/3 anonim válasza:
már sparban is lehet kapni, ápolja gyorsabban nem nö tőle. de fözni is ajánlatosabb azzal sokkal egészsgesebb mitn az étolaj és nem is olyan büdös.
3/3 anonim válasza:
Én bioboltban vettem. Sokkal fényesebbé és egészségesebbé teszi a hajat, nekem sok osztálytársam jegyezte meg, hogy milyen fényes és puha. A növesztés részét inkább a ricinusolaj jótékony hatásában látom, de mind 2 olaj határozottan dúsítja. Ha nem egészséges a hajad,nem nő. Amióta használom(november óta) nem kellett vágatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!