Melyik a legjobb mód arra, hogy eltüntessem a bajszom? ( lány vagyok )
Elég régóta van ez az úgymond " problémám " . Az emberek nagy része kinevet, meg gúnyolódik rajtam és elegem lett már ebből. Melyik a legjobb módszer arra, hogy eltüntessem? A borotvát gondolom felejtsem el, de gyanta vagy esetleg kiszedni csipesszel?
És az a legroszzab, hogy nem csak 1-2 szál.
Inkább akkor már gyanta mint csipesz. Gyantával alkalmanként csak az egy-egy lehúzás "fáj", csipesszel szálanként.
Mondjuk én csipeszezni szoktam, de csak azért, mert szerencsére nincs sok.
vmi az etkezezeseddel nincs rendben, nagyon sok vmi mu kajat ehetsz, hormonkezelt vackot.
am lezer, gyanta.
Gyantával a legjobb,idővel kicsit megfog ritkulni és elég lesz csipesszel szedni.
Én 1,5 -2 havonta járok kozmetikushoz akkor a szemöldökömet is rendbe rakja illetve a bajszomat is leszedi.A köztes időben pedig csipesszel szoktam szedegetni a szemöldökömet és a bajszomat is.
"ez most komoly, nőknek van bajsza?"
A poén, hogy kb jobban szőrösödnek egyesek mint a férfiak. Volt barátnőm is volt hogy épp nem szedte rendbe magát hosszabb ideig, mikor megláttam, szemöldök összenőve, pici bajusz... :D
De még sok plázacicának is van hogy oldalfényben megcsillan a kis szőke szőrzet az arcukon, kb mintha hónapos borostájuk lenne :D
Igen a nők is szőrösek.
Csak mi teszünk azért,hogy ne legyünk szőrösek,nem véletlenül járunk kozmetikushoz,veszünk borotvát stb
Viszont az gáznak tartom,hogy a férfiak elvárják állandóan,hogy egy nő toppon legyen.
A szőrnek kell egy kis hosszúság hogy kitudjuk szedni,nem kell rögtön le igénytelenezni vkit,mert látott egy kis borostát -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!