Világos bőrhöz, mien hajszín áll jól?
Figyelt kérdés
világos a bőröm,eredetileg barna a hajam és szőke melirok vannak benne,de ez már nagyon uncsi mert 2 éve ilyen a hajam és minden második fiatalnak ilyen van!Szeretnék ujjitani...de nem tom mien legyen...tudtok valami ajánlani?
köszi a válaszokat
(16 éves lány)
2008. júl. 23. 18:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem rzévörös, vagy pirosas vörös is nagyon jól állna!
2/8 anonim válasza:
Nagyon szép a tűzvörös, de a fekete , kékesfekete is gyönyörá kontrasztot ad.
3/8 anonim válasza:
Nekem is világos a bőröm, és mindenféle hajszínem volt, a tapasztalatok: fekete öregített, vörössel olyan sápadtnak látszottam sokszor, barna az eredeti azt csak simán nem szeretem:D most szőke vagyok mert fiatalos és szerintem ez a legjobb világos bőrhöz. Bár a szőkítés tönkreteszi a hajat ha nem elég erős.
4/8 anonim válasza:
Szolizz, és akkor minden hajszín jól fog állni!
5/8 anonim válasza:
szerintem meg minden hajszín jól áll a világos bőrhöz:)
a szolit meg hagyd szerintem
6/8 anonim válasza:
Nekem is világosabb a bőröm és szőke vagyok.szerintem az arcodtól is függ hogy mi áll jól.ilyenkor nyáron pedig úgyis lesz egy kis szined:-)
7/8 anonim válasza:
ha nagyon világos a bőrőd akkor sztem Fekete :). a sötét bőrüeknek nem jó a fekete, azoknak inkább a szőke. szerintem.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a világosabb bőr szerencsésebb, mint a sötét...
Nekem is világos bőröm van... most épp szőkésbarna a hajam, de volt már sötétbarna is... nekem mind2 tetszik, meg gondolkoztam a feketén is, de sztem a festett fekete természetellenesen hat, tehát inkább ha a sötét mellett döntesz, akkor válassz nagyon nagyon sötét barnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!