Hogyan kell használni az arclemosó tejet?
Figyelt kérdés
Le kell mosni az arcról vagy nem? Kell utána tonikot vagy valami msát használni? Pattanásos mitesszeres bőrű vagyok.2009. dec. 16. 13:39
1/3 anonim válasza:
A kézfejemre teszek egy mogyorónyit, vagy kisebbet.Vattával viszem fel az arcra és nem kell lemosni. Pattanások, mitesszeres bőrre én használnék tonikot.
2/3 anonim válasza:
De igen, le kell mosni, azért ARCLEMOSÓ. És én kézzel szoktam felvinni, mert a vatta egy csomót felszív belőle.
Szerintem is használj tonikot, azt viszont tényleg nem kell lemosni.
Sőt, én a helyedben használnék bőrradírt is, mert az a miteszereket is eltávolítja.
3/3 anonim válasza:
Én is kézzel viszem fel az arclemosó tejet:)Az ujjam begyére öntök belőle egy kis mennyiséget és úúúgy:)Kicsit bele kell masszírozni a bőrödbe, majd ezután le kell mosni:)szerintem a legjobb a Garnier arclemosó tej, van gyümölcsös, rózsás meg sokféle választékban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!